Het evangelie van Steve Jobs bereikte gisteren een nieuw hoogtepunt. Tijdens de Keynote – het Macca voor Apple-fans – introduceerde Tim Cook de nieuwe iPhone X. Met een prijskaartje van 1.159 euro. Boing.

Het ultieme lustobject voor elke middelbare scholier (het liefst met een barst in het scherm) is ongeveer net zo duur als een setje koolstofvezel dorpellijsten – met verlichting – voor je Porsche Panamera Sport Turismo. Kijk, dan is de keuze snel gemaakt. Maar sta je niet nu op het punt om de knoop door te hakken en een Porsche te bestellen, dan hebben we een aantrekkelijk aanbod.

Het ultieme alternatief voor de iPhone X

Voor hetzelfde geld heb je namelijk ook zomaar twee Fiat Multipla’s. Ultieme afzichtelijkheid en vreemde geurtjes in het interieur; eigenlijk is het geen geld. Of je spendeert het bedrag aan 46 rondjes op de Nürburgring, inclusief twee Ring-stickers.

Of nog beter: één Fiat Multipla, 23 rondjes Nürburgring, één sticker en twee Arbe Magique-frisseluchtboompjes. We horen je denken: met een Fiat Multipla kan ik niet bellen. Dit probleem lost zichzelf op: als je een Multipla hebt, wil niemand je bellen.

Reacties

  • stefano heeft op 15 september 2017 geschreven:

    Moi

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)