De Duitse tuner Hofele is ervan op de hoogte dat de meeste moderne G-klasses nooit tot hun buitenspiegels in de modder komen te staan. Een ritje door Steenbergen is het dichtst dat de auto’s zullen komen bij een potje rock crawlen. De meeste G’s dienen als stoer alternatief voor luxe limousines – en daarom bouwt Hofele de G-klasse om met de achterpassagiers in gedachten. Je ziet wat dat betekent: suicide doors op de Hofele Mercedes G-klasse.

De zelfmoorddeuren openen de andere kant op. Dit zou het instappen vergemakkelijken, maar het ziet er vooral tof uit. Dit soort deuren vind je op auto’s van Rolls-Royce, maar ook bij Mazda en Fiat. De stoelen in de Hofele Mercedes G-klasse zijn niet standaard meer. Ze beroofden verzorgingstehuizen van grote luie fauteuils, die met nieuwe wit leren bekleding achter in de G werden geplaatst. Ze masseren, koelen en verwarmen.

De passagiers kijken uit op schermpjes in de stoelen voor ze en beschikken over een tablet in het midden. De instaplijsten klappen automatisch uit, er zijn koolstofvezel wielkasten en als kers op de taart monteert Hofele 23-inch velgen onder de Mercedes G-klasse. De grijze lak heet ‘Carpathian Grey by Range Rover’ en de zwarte lak is ‘Crystal Black by Rolls Royce’. Wat het hele feest moest kosten, zul je even aan Hofele moeten vragen.

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie