Head-up displays zorgen voor meer veiligheid, omdat je je ogen niet van de weg afwendt en bla bla bla. Gebruik die rationele argumenten maar om de aankoop te rechtvaardigen. De waarheid is dat head-up displays het ultieme hebbedingetje zijn voor in de auto, omdat ze je het gevoel geven dat je in een straaljager zit.

Nu besteden we onze zuurverdiende centjes doorgaans liever aan setjes nieuwe achterbanden, een kilo Arbre Magique-luchtverfrissers, een zakje Haribo en een paar liter licht ontvlambare vloeistof dan aan een veel te duur projectortje en wegklapglaasje in ons dashboard. De uitvinders van Hudify denken er net zo over en hebben daarom een Kickstarter opgezet.

Hoe werkt zo’n Hudify?

Hudify is een compacte gadget waarmee je elke smartphone omtovert tot head-up display. Je hoeft enkel een app op te starten en je telefoon in het apparaatje te leggen. Waar een ingebouwd HUD’je bij de meeste fabrikanten toch minimaal een paar honderd euro moet opbrengen, kost dit omgerekend zo’n 43 euro (exclusief verzendkosten). Je moet er wel zelf een smartphone bij zien te fiksen, maar dat zal je vast wel lukken. En nou niet stiekem vieze filmpjes gaan zitten kijken.

Check de Kickstarter van Hudify!

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)