Grapjes over BMW-rijders die nooit knipperlichten gebruiken, die zullen nooit niet grappig zijn. Nog leuker is het als mensen (voornamelijk BMW-rijders) het te serieus nemen en boos worden. Het merk vindt het zelf ook grappig, daarom kondigden ze op 1 april 2021 aan dat de M-modellen geen richtingaanwijzers meer gingen gebruiken.

Maar de tijd van grappen is voorbij, blijkbaar. In een ogenschijnlijk willekeurige tweet zegt BMW USA nu: ‘gebruik je knipperlichten.’ Waarschijnlijk een geniaal hersenspinsel van de marketingafdeling, maar wel een doeltreffende. De tweet werd ruim 14.700 keer geliket en ruim 2.500 keer geretweet. Onderaan de tweet geeft BMW uitleg.

In een reactie op de eigen tweet zegt BMW: ‘We weten dat BMW-rijders de beste zijn op de weg, maar de weg kan een onvoorspelbare plek zijn. Daarom ontwikkelen we enkele van de meest geavanceerde veiligheids- en rijhulpfuncties ter wereld, zoals Lane Departure Warning, Fatigue Alert en City Collision Mitigation.’

We vonden het wel een geinige tweet, maar verder weten we ook niet hoe je deze informatie moet toepassen op je dagelijkse bestaan. Gebruik in ieder geval gewoon je knipperlichten, zelfs als je BMW rijdt.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear