Als je een van deze dagen op een terrasje neerploft, dan heb je het liefst de zon op je bol en je auto in het blikveld. Als je tenminste niet op de fiets bent, waar we in dit (uitzonderlijke) geval alle begrip voor hebben. Er zijn zelfs mensen (daar rekenen we onszelf niet toe, en niet omdat we die discussie hebben verloren thuis) die het liefst hun auto in de woonkamer parkeren. Dat is helaas wat onpraktisch, daarom hebben we een goed alternatief: een garage met een glazen wand.

Dit keurige optrekje staat in Scheveningen aan de Symonszstraat. Het pand dat ooit de Van Diemen Garage was, is nu omgetoverd tot wooncomplex met vijf appartementen. Dit is het laatste appartement dat nog te koop staat. Wanneer je de privégarage binnenrijdt, kijk je gelijk uit op de woonkamer. Andersom kun je altijd naar je auto loeren vanuit de woonkamer. Als je ‘s ochtends de trap af hobbelt, is je auto het eerste wat je ziet. De Ferrari is helaas niet inbegrepen in de verkoop.

Andere verkoopargumenten

De prima garage met de glazen muur heeft jou waarschijnlijk al overtuigd, maar met een aanschafprijs van 2.195.000 euro heb je wellicht een tweede handtekening nodig. De volledig gerenoveerde woning meet 300 vierkante meter en is voorzien van vier slaapkamers met inbouwkasten. De plafonds zijn vier meter hoog en je hebt een flinke binnenplaats om te chillen. Alle leefruimtes hebben openslaande deuren naar de patio, wat wel fijn is. Check het op Funda.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)