Op zoek naar een minder gehaast leven? Of ben je het filerijden he-le-maal beu? Voor een schamele 1,35 miljoen euro krijg jij in Canada een lap grond in je bezit van ongeveer 2 hectare met daarop een gerenoveerd huis en een garage van 80 vierkante meter. Dat klinkt je als muziek in de oren, toch?

Niet echt, eigenlijk…

Oh ja: je krijgt er ook ongeveer 340 klassieke auto’s bij. Overwegend Amerikaans. Het oude grut dat op het terrein staat, loopt in waarde uiteen van 500 tot 30.000 euro. Ideaal om een eigen bedrijf in klassieke auto’s te starten. Of gewoon als uitstekende beunschuur te gebruiken.

Bekijk de foto’s maar eens: er zit best wat leuk spul tussen. Op het terrein liggen genoeg stalen balken om een overdekking van meer dan 700 vierkante meter te maken. Voor het geval je de auto’s niet (verder) wilt laten roesten. De makelaar heeft zijn prioriteiten op orde: geen foto’s van het interieur van het huis, alleen de opmerking dat er één bad aanwezig is. Lekker dompelen nadat je in sloten motorolie en vuil hebt liggen rollen, dus.

Wij duiken alvast tussen de kussens van de bank, op zoek naar kleingeld (mirror). Of ga je liever voor deze bizarre villa met eigen autocollectie?

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)