Rotondes driften is een infantiele bezigheid van een niveau waar onze trouwe lezers zich nooit tot zullen verlagen. Die kale achterbanden? Eh, verkeerde bandenspanning.

Snak je naar de adrenaline en het gevoel van het succesvol ronddriften van een rotonde? Laat je dan niet verleiden op een regenachtige zaterdagnacht. Voor iets meer dan 8 miljoen euro koop je dit gigantische huis, inclusief driftrotonde. Scheelt toch weer 1.134 euro voor een EMG-cursus.

Het ziet er niet echt sfeervol uit…

De Amerikaanse Honkballer Cole Hamels liet het huis bouwen, maar besluit nog voordat het af is om te verkassen. De bouwvakkers legden de laatste baksteen al voor de buitenkant, maar de architecten moeten nog komen. De makelaar verpakt het mooi als een blanco canvas. In totaal wachten 10 slaapkamers en 13 volledige badkamers en 6 halve badkamers op een inrichting. Meneer Hamels wil blijkbaar graag schoon voor de dag komen.

En de tuin?

Je mag dus ook zelf nog kiezen hoe groot je fontein in het midden van je driftrotonde is. Of misschien een groot zwembad met haaien met lasers op hun kop. Of een schans. Of allebei. Momenteel bieden twee garages plek voor zes auto’s. Daar moet dus nog iets aan gebeuren. Het huis ligt in Branson West (Missouri) aan een grote plas en is voorzien van een eigen aanmeerplek. Mocht je het nodig hebben.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie