Er zijn blijkbaar mensen die het fantastisch vinden om naast een circuit of een vliegveld te gaan wonen om vervolgens te gaan klagen over geluidsoverlast. Voor die mensen hebben we het perfecte aanbod. In het Amerikaanse plaatsje Brainerd staat een huis te koop pal naast Brainerd International Raceway. Als het huis nog dichterbij het circuit stond, was het onderdeel van de bandenstapel.

Ongeveer de helft van de vierkante meters wordt opgeslokt door een fantastische garage. Vanuit zowel de woonkamer als het kantoortje boven kijk je uit op je autoverzameling. Daarnaast zijn er twee slaapkamers en om de één of andere reden zijn er drie eettafels. De wastafel in het toilet is gemaakt van een autoband, wat een leuk detail is. Daarnaast is er een royaal balkon met uitzicht op het circuit.

Brainerd International Raceway

Naast een dragstrip is er een circuit van bijna 5 kilometer lang. Het Brainerd International Raceway is ook in een andere configuratie te rijden, dan is het circuit 4 kilometer lang. Als je het optrekje koopt, krijg je ‘goede-buur-toegangskaarten’ waarmee je gratis de evenementen op het circuit kunt bezoeken. Het huis staat te koop voor 999.999 dollar, omgerekend zo’n 850.000 euro. Prima deal, toch?

Een rondje circuit

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie