Huis met kartbaan is te koop voor weinig

Voor de prijs van een doorsnee woonhuis in de randstad

Het valt nog altijd niet mee om in de huidige markt een huis te vinden voor een gunstige prijs. Sta ons toe om je waardevol consumentenadvies te geven: kijk eens in Ierland naar een nieuw optrekje. Bijvoorbeeld dit huis met een kartbaan, dat voor een spotprijs te koop staat.

De kartbaan is ongeveer 1 kilometer lang en is ontworpen voor snelheden tot 90 kilometer per uur. Omdat je als eigenaar van een huis met een kartbaan ineens wel heel veel vrienden hebt, krijg je bij de koop ook een flinke parkeerplaats. Of bouw er een mooie garage, voor je karts en je auto’s.

Het huis met kartbaan moet rond de 325.000 euro opleveren, daar heb je in Amsterdam tegenwoordig nog niet eens een stukje grond ter grootte van een postzegel voor. Voor Nederlandse begrippen is de vraagprijs dus onbeschoft laag. Om het geld terug te verdienen, mag je de baan commercieel uitbaten als je wilt, maar dit hoeft niet.

Het huis dat bij de kartbaan hoort, is traditioneel ingericht en ziet er prima uit. Mooi meegenomen, zullen we maar zeggen. Je krijgt een antiek ogende keuken, twee slaapkamers en één badkamer. Volgens de advertentie kijk je naar in totaal 3,2 hectare grond. Oh, en er ligt nog een schip in de achtertuin.

Reacties
  1. Jantinus zegt op 15 juli 2019 om 11:15:

    Sessiagh Long, Cusheen, Donegal, Ireland

  2. Henry zegt op 13 juli 2019 om 09:18:

    Waar

  3. Justin zegt op 12 juli 2019 om 18:07:

    Waar is dit dan haha

Geef een reactie

(verplicht)

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws