Het valt nog altijd niet mee om in de huidige markt een huis te vinden voor een gunstige prijs. Sta ons toe om je waardevol consumentenadvies te geven: kijk eens in Ierland naar een nieuw optrekje. Bijvoorbeeld dit huis met een kartbaan, dat voor een spotprijs te koop staat.

De kartbaan is ongeveer 1 kilometer lang en is ontworpen voor snelheden tot 90 kilometer per uur. Omdat je als eigenaar van een huis met een kartbaan ineens wel heel veel vrienden hebt, krijg je bij de koop ook een flinke parkeerplaats. Of bouw er een mooie garage, voor je karts en je auto’s.

Het huis met kartbaan moet rond de 325.000 euro opleveren, daar heb je in Amsterdam tegenwoordig nog niet eens een stukje grond ter grootte van een postzegel voor. Voor Nederlandse begrippen is de vraagprijs dus onbeschoft laag. Om het geld terug te verdienen, mag je de baan commercieel uitbaten als je wilt, maar dit hoeft niet.

Het huis dat bij de kartbaan hoort, is traditioneel ingericht en ziet er prima uit. Mooi meegenomen, zullen we maar zeggen. Je krijgt een antiek ogende keuken, twee slaapkamers en één badkamer. Volgens de advertentie kijk je naar in totaal 3,2 hectare grond. Oh, en er ligt nog een schip in de achtertuin.

Advertentie

Reacties

 • Yuri says at 26 juli 2020:

  Jammer dat er geen plaats bij staat ,,,,

  Reply
 • Sylvian says at 9 januari 2020:

  In Nederland?

  Reply
 • Jantinus says at 15 juli 2019:

  Sessiagh Long, Cusheen, Donegal, Ireland

  • Sulti says at 26 juli 2020:

   Hoe kom je in contact? Ben oprecht geïnteresseerd

   • Kees says at 27 juli 2020:

    Er staat letterlijk een link naar de advertentie

    Reply
   Reply
  Reply
 • Henry says at 13 juli 2019:

  Waar

  Reply
 • Justin says at 12 juli 2019:

  Waar is dit dan haha

  Reply

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie