‘Niet zo snel, niet zo furieus’, schrijft de politie van het Amerikaanse plaatsje Murrieta in Californië. Het is de samenvatting van een bijzonder verhaal over twee minder talentvolle Lamborghini-rijders en een ongelukkige Prius-rijder. Voor nog wat extra lol-punten maakt de politie niet de gezichten van verdachten en getuigen onherkenbaar met Lego-hoofdjes.

Blijkbaar reden er twee Lambo’s ‘op hoge snelheid’ naast elkaar op de middelste en linkerbaan. ‘Een van de auto’s verloor de controle en raakte een derde voertuig dat op de meest rechtse baan reed’, volgens de politie. Aan het aantal onderdelen dat de Lambo is verloren en de meters lange sporen die zijn achtergelaten op het wegdek, is het voor de politie duidelijk dat de Huracán zich niet hield aan de maximumsnelheid van 45 mijl per uur (72 km/u).

Hier komt de overbodigste opmerking van vandaag: er is nog maar weinig over van de Lamborghini. Hij heeft duidelijk een flinke klapper gemaakt. De wielen zijn bijvoorbeeld in geen velden of wegen te bekennen. Uit de foto van de Prius is op te maken dat de Toyota een flinke klap van links heeft gekregen. Gelukkig komt de bestuurder van de Prius er zonder zware verwondingen vanaf.

Zoektocht naar tweede Lamborghini Huracán

Degene achter het stuur van de gecrashte Huracán werd naar het ziekenhuis gebracht en later naar de gevangenis voor roekeloos rijgedrag en straatracen. De bestuurder van de andere Huracán is voorlopig spoorloos. ‘Misschien heeft een camera van een lokale ondernemer de plaat opgevangen? Dat zou fijn zijn!’, schrijft de politie.

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie