Zeggen wij ‘miljoenenvilla’, dan denk je waarschijnlijk aan een miljoentje of, pak ‘m beet, 8. Verkeerd gegokt: dit stulpje kost je 88 miljoen dollar. Maar koop je dit huis, dan kun je voortaan je supercars stapelen in plaats van naast elkaar parkeren, wat natuurlijk je reinste armoe is.

De Fresh Prince of Bel-Air zou jaloers zijn op deze villa. Met bijna 2.400 vierkante meter aan woonoppervlakte is er immers genoeg ruimte voor noodzakelijkheden als een eigen bioscoop, privé wijnkelder, inloopkasten, een bibliotheek en een bar met biljard en pokertafel. Bovendien heb je genoeg badkamers om iedere dag van de week een ander te gebruiken.

Bij dat woonoppervlak is de buitenruimte van nog eens 1.800 vierkante meter niet eens opgeteld. Uiteraard heeft het huis een classy infinity pool met geïntegreerde jacuzzi. Ben je nog niet klaar met baantjes trekken en dreig je de nieuwste aflevering van Steenrijk, Straatarm te missen, dan kun je die kijken op het uitschuifbare bioscoopdoek aan de rand van je zwembad.

Waar kon je dan die supercars stapelen?

Leuk en aardig, maar je klikte op dit bericht omdat supercars stapelen een optie is bij dit huis. Dat zit zo: in plaats van een enorme garage te bouwen, heeft de ontwerper van dit huis gekozen voor een garage met verdiepingen die wegzakken in de grond. Zo staat je Iso Grifo A3/C niet alleen droog, maar ook nog eens superveilig. Om de dik 3 miljoen kostende exoot van zijn plek te krijgen, moet geboefte namelijk eerst de hele toren uit de grond omhoog laten komen. Je Mercedes-Benz 300 SL Gullwing parkeer je uiteraard gewoon buiten, pal voor je autotoren. Op zijn eigen draaischijf, dat spreekt.

Supercars stapelen bij een droomvilla

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)