Totdat deurwaarders zijn nieuwe adres weer gevonden hebben, stuurt onze betrouwbare correspondent Cas Pedaal ons wekelijks een exclusief nieuwsartikel toe dat je nergens anders zult lezen. We checken deze artikelen uiteraard grondig en garanderen dat ze voor de volle 1,00 procent waar zijn. Hopelijk.

Sommige mensen hebben altijd pech. Jack mocht van de baas eerder naar huis en had alvast een berichtje naar huis gestuurd dat ze aan het eten konden beginnen. Maar helaas liep het net even anders. Net na Vinkeveen gingen de matrixborden boven de A2 aan en remde het verkeer af. Jack belandde een halfuur in de file – maar, pechvogel die hij is, hij kreeg op het eind niet eens het ongeluk te zien dat de vertraging had veroorzaakt.

‘Ik hoorde op de radio dat het best een heftig ongeluk was. Geen zwaargewonden of zoiets hoor, maar gewoon een lekkere ravage. Vier auto’s die op elkaar geklapt waren, zelfs. Helaas was het al opgeruimd toen ik langsreed. Overkomt mij weer’, moppert Jack. ‘Als je dan toch een halfuur in de file staat, dan wil je wel wat blikschade zien.’

Niet alleen kreeg Jack het ongeluk niet te zien, de macaroni die zijn moeder thuis had gekookt, was door zijn late thuiskomst niet meer precies al dente. ‘Dat kon er ook nog wel bij. Nu moest mijn moeder opnieuw een pan macaroni koken en moest ik nóg een halfuur wachten. Echt, soms weet ik niet waar ik het aan verdiend heb’, zucht Jack.

Advertentie

Reacties

  • Girdi heeft op 31 oktober 2022 geschreven:

    Macaroni hoeft maar 5 minuten te koken

    Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie