Natuur, geweldig. We hebben het zelf ook. Heb jij een een natuur thuis, dan is de Jeep Gladiator helemaal perfect voor jou. Het is een Wrangler, maar dan met een laadbak. En dat betekent dat je hem kunt omtoveren tot mobiel huisje. Of camper, als je het zo wilt noemen. Deze Gladiator is onder handen genomen door het Amerikaanse bedrijf FiftyTen. Hun ‘kleine aanpassing’ was het aanbrengen van een volledige campingstructuur achter in het gaafste model van Jeep.

De Jeep Gladiator is perfect voor de kampeerliefhebber

‘Wat is er nou belangrijker dan spannende avonturen en een leuke tijd hebben?’, vraagt FiftyTen zich hardtop af. ‘Een goede nachtrust natuurlijk. Zodat je een beetje kunt opladen en en weer energie hebt voor de volgende avontuurlijke dag.’ Dit was voor het bedrijf de reden om een middelgroot campingsysteem toe te voegen aan de achterkant van de Gladiator. Het systeem is compleet met pop-up-tent, veel ruimte voor opslag en een 80 millimeter dik matras dat jouw voorziet van jouw welverdiende goede nachtrust.

De prijs ligt echter wel wat hoger dan die van een aantal nachten in een AirBnB, waar misschien nog betere nachtrust te vinden is. Alleen het campingsysteem kost al meer dan 30.000 euro. En dan heb je nog geen Jeep erbij. Het goede nieuws is: de Gladiator komt wel naar Nederland. De prijs is onbekend, maar zal niet mals zijn.

 

Reacties

  • Van69 heeft op 14 oktober 2019 geschreven:

    For the players.

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear