Lees jij ook zo graag de gedachtenspinsels van Clarkson? Dan wil je vast wel – voor de schappelijke prijs van 29,95* euro – een halfjaarabonnement (6 nummers) op TopGear Magazine, waarin hij maandelijks zijn gal spuwt, zich verwondert of tekeergaat over allerlei uiteenlopende onderwerpen. Speciaal voor jou doen we er dan als welkomstcadeau zijn nieuwste boek bij, met de passende titel: Is het nu écht te veel gevraagd?

Tja, iemand moet het doen. In een wereld die ziende blind is, gaat Jeremy Clarkson opnieuw op zoek naar een beetje gezond verstand te midden van alle dwaasheid en onzin. En dan weet je maar nooit waar Jeremy's oog op valt. Dat kan zijn:

– Waarom goede manieren een verspilling van tijd zijn
– De vervuiling in India als businessmodel
– Waarom iedereen in Europa Engels zou moeten spreken
– Het stelen van hooi
– De unieke manier waarop een Noor zijn dankbaarheid toonde
– Of waarom de Britse politie een voorbeeld zou moeten nemen aan de Nederlandse

Dit is Clarkson op zijn best: grappig, uitdagend en onbevreesd, terwijl hij afrekent met alle onzin in de wereld. Waarom zouden we ondeugdelijke spullen accepteren? Zouden dingen niet gewoon moeten werken? Waarom doet niemand daar iets aan? Kortom: Is het nu écht te veel gevraagd?

Neem nu een halfjaarabonnement op TopGear Magazine en ontvang dit kunststukje van Clarkson helemaal gratis en voor niets. Doen!

Let op: bij een abonnement op TopGear ontvang je gratis de digitale versie op je tablet of smartphone! Klik hier voor meer info.
 

* Voor abonnementen in België geldt een toeslag van 1 euro per nummer. Voor de overige voorwaarden klik hier.

Reacties