Ben jij een kleine vrouw met een grote liefde voor snelheid? Ja? Dan ben jij misschien geschikt voor een baan bij het Steve Fossett World Land Speed Racing Team.

Het team is opgericht door avonturier Steve Fosset die vorig jaar september na een vliegtocht vermist raakte. Ook zonder de grote baas gaat het raceteam verder met waar het goed in is, snelheidsrecords vestigen.

Omdat Steve Fosset meestal zelf de snelheidsmonsters bestuurde, is het team nu op zoek naar een plaatvervangende coureur. Omdat de cabine nogal knus is, zijn ze op zoek naar een kleine vrouw.

De woordvoerder van het Steve Fossett World Land Racing Team zei: “We geloven dat er een aantal vrouwen actief zijn in de motorsport of luchtvaart die het aankunnen om onze auto door de geluidsbarrière te leiden en zelfs verder dan dat.”

Volgens het team heeft de ideale kandidaat zich al bewezen in de top van de autosport of als piloot. Verder moeten de sollicitanten het niet erg vinden om tegen de 1300 kilometer per uur over het land te razen.

Nou dames, waar wachten jullie op?      

Reacties