Geen vragen en geen discussie – jij hebt deze Batpod nodig in je leven. En nu is je kans. Aan het einde van de maand kun je bieden op de bewapende bromfiets uit The Dark Knight en The Dark Knight Rises.

De Batpod staat op een custom frame met glasvezel kappen. Die joekels van banden zijn maar liefst 31 inch in diameter. Een Honda 750-motor zorgt voor de aandrijving. De geweren zijn uiteraard lasergestuurd. In de film dan. Dit is gewoon plastic ofzoiets.

Voor de films werden zes Batpods gebouwd en dit exemplaar is ‘goed gebruikt’. Hier en daar wat krassen op de kappen, wat roest en een beschadiging op het linker geweer. Dank je wel hé, meneer Wayne. Hij ziet er nog altijd tof uit. Rijden gaat je niet meer lukken, want alle vloeistoffen, de brandstoftank en de gashendel zijn verwijderd. Je mag er dus alleen naar kijken.

Wat moet dat mooist kosten? De Batpod brengt naar verwachting zo’n 70.000 tot 100.000 euro op in de Entertainment Memorabilia-veiling. Koop direct een bijpassend Batman-kostuum in dezelfde veiling.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)