De nieuwe BMW 5-serie is vanochtend officieel onthuld. Ongetwijfeld is op dit moment een aantal trouwe BMW-kopers hun slaapzak aan het pakken om voor de dealer te gaan liggen totdat ze hem kunnen bestellen. De generatie die nu rondrijdt is direct oud, vies en bah. Maar voldoet jouw vijfje nog prima, dan heeft JMS wat botox voor je.

Voor de 5-serie met en zonder M-pakket heeft de tuner een diffuser. Knal er maar direct een achterspoiler en zijskirts bij. Maak het dan ook maar af met een voorspoiler. Al deze onderdelen kosten je iets meer dan 1.200 euro in totaal.

Wil je de bovenstaande looks? Schroef er dan 20 inch Corspeed-velgen onder en een KW-schroefset en druk je BMW 5-serie 50 millimeter omlaag. Zo kan je oude beessie nog wel even mee tot je gespaard hebt voor de nieuwste generatie. Fris en fruitig om te zien, en aangezien de verschillen niet heel erg groot zijn – optisch dan hè – met de nieuwe 5 duurt het wel even voordat mensen doorhebben dat je in een oudje rijdt. Vergeet je kentekenplaat dan niet af te plakken.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)