Sommigen zeggen dat we zo veel lol in ons werk hebben dat het een schande is dat we ervoor betaald krijgen. Anderen zeggen op hun beurt dat we niet genoeg betaald krijgen, omdat we de wereld zo veel plezier brengen. Wij zeggen dat we 75 nummers van TopGear Magazine met veel plezier in elkaar hebben gesleuteld. En voor we verder gaan: lezer, dank! Zonder jou waren wij hier niet. Dank voor je interesse in ons tijdschrift – en in auto’s.

De extra dikke 75e jubileumeditie van TopGear Magazine Nederland ligt nu in de winkel. Als een soort naar verbrand rubber ruikende Sinterklaas strooien we daarom met cadeaus voor onze trouwe lezers. Ja, wij laten geen mogelijkheid voorbijgaan om een prijsvraag op poten te zetten waarbij je de coolste spullen kunt winnen.

Hoe werkt het? Scroll naar de bodem van deze pagina en plaats daar een bericht met de prijs die je wilt winnen, en waaróm je die prijs wilt winnen. De leukste, meest originele berichten maken de meeste kans! Bedenk daarbij:

– Bij teksten langer dan drie regels vallen we in slaap. Hou het dus kort.

– HOOFDLETTERS en $%#&@-leestekens zien er niet uit, bespeuren we die dan win je bij voorbaat niks.

– Twee keer een bericht sturen heeft ook geen zin, dan schrappen we je gelijk.

– Over de uitslag kan best worden gecorrespondeerd, alleen reageren we niet. De jury is niet omkoopbaar, maar wel gevoelig voor alles wat vrouw is, of veel pk’s heeft, of taart.

Er is verder maar één voorwaarde waar je aan moet voldoen. Je moet je hebben ingeschreven voor onze nieuwsbrief inclusief partnermailing. Door onze partners kunnen wij per slot van rekening deze prijzen weggeven.

Let op: deze actie is per 30 september 2011 beëindigd! Allemaal bedankt voor het meedoen; de uitslag wordt binnenkort op deze website bekendgemaakt!
 

Weekend Lotus Elise-rijden
ter waarde van € 535

Licht, down to earth, met 120 pk, maar wel van 0 naar 100 km/u in 5,6 seconden, een fantastische wegligging, unieke styling, en nieuw is ie al te koop voor 41.500 euro. Wil je kans maken op een weekend in de Lotus Elise, dan moet je wel voldoen aan de huurvoorwaarden (kijk op www.lotuscars.nl). Wedden dat dit een fantastische beleving wordt?

 

MeisterSinger Singular
ter waarde van € 2.290

Ieder streepje op de wijzerplaat staat voor vijf minuten. De MeisterSinger Singular is ‘s werelds enige chronograaf waarbij de tijd door middel van slechts één wijzer wordt aangeduid. Het mechanische Zwitserse chronograaf-uurwerk Valjoux 7750 kan men bewonderen door de zichtbodem van de kast. Een uniek meesterwerk aan je pols.
www.meistersinger.net

 

10x Ray-Ban Light Ray zonnebril
ter waarde van € 225

Op deze klassieke Aviator- en Caravan-modellen is de nieuwste technologie toegepast: door het gebruik van een geavanceerd soort titanium zijn deze modellen lichtgewicht en toch ijzersterk. Ook worden er drie paar lenzen bij geleverd die razendsnel in de bril te zetten zijn. Eén paar lenzen is zelfs gepolariseerd en ideaal voor in de auto, helemaal als de zon in je ogen schittert. We geven er tien weg: vijf Caravans en vijf Aviators.
www.rayban.com

 

2x Dunlop bandenset
ter waarde van € 1.200

Dé band voor snelle auto’s en sportieve rijders die meer contact met de weg willen, is de Dunlop Sport Maxx GT. Extra grip in de bocht en veilige handling op de natte weg met een superieur rijgevoel dankzij Dunlops Touch Techonology. Niet voor niets rijden alle Lamborghini Gallardo’s en Porsche 911’s van Bleekemolens Raceplanet op Dunlop Sport Maxx GT’s. Kijk op www.dunlop.nl voor verdere informatie en de leverbare afmetingen. Er zijn twee sets Dunlop Sport Maxx GT beschikbaar, inclusief montage.

 

2x Arrangement voor het Porsche-museum
voor 2 personen

Het Porsche-museum is sinds 2009 geopend. In het gebouw met een expo-oppervlakte van 5.600 m2 zijn tachtig fraaie Porsches tentoongesteld en kom je alerlei interessante weetjes tegen over het merk. Wat allemaal? Speur maar even na op www.porsche.nl. Omdat we zo inschatten dat je er de hele dag zult genieten, bieden we je er ook nog een hotelovernachting bij aan. Kun je daar lekker wegdromen… Van een Porsche.

 

Van Bommel-fiets
ter waarde van € 1.000

Wie het kleine niet eert… Juist. Een fiets bij TopGear Magazine is alleen leuk als hij weggegeven wordt. Laat dat hier nou het geval zijn. In plaats van de fiets in z’n eigen schuur te laten staan, gunt Floris van Bommel deze customized bike aan een van de lezers van onze jubileumeditie.
www.vanbommel.com
 

Advertentie

Reacties

Meer
Advertentie