Gratis bedrijfsadvies, doen we ook gewoon. Een tijdje terug vroegen we de heren achter Verwensballon om een speciale ballon te maken voor foutparkeerders. Helaas was dat niet mogelijk. Maar vandaag kregen we het verlossende mailtje:

‘Goed nieuws! Er zijn nu kaarten te koop met vergelijkbare, onaardige teksten voor automobilisten die horkerig parkeren. De slogan die we daar gebruiken moet voor jou herkenbaar zijn: “Parkeren is een vak. Niet twee vakken.” De irritatie over parkeerhufters bestond al jaren, maar jullie mail was wel inspirerend genoeg om het door te zetten’. Blij dat we op deze manier een kleine bijdrage hebben kunnen leveren om de wereld iets beter te maken.

Je kunt dus nu een doosje kaartjes kopen waarmee je andere parkeerders kunt attenderen op hun foute parkeergedrag. Opbouwende kritiek met een scherp randje, zullen we het maar noemen. Ideaal voor gefrustreerde mensen die zich net iets te druk maken om relatief onbelangrijke dingen in het leven, zoals foutparkeren. Lekker kleinzerig, lekker Nederlands. Maar hé: het is beter dan je sleutel langs de lak halen. Check de kaartjes.

Je moet er zelf nog even een anticonceptiemiddel aan vastplakken, om te voor te zorgen dat de foutparkeerder zich niet voortplant.

Reacties

  • Kees heeft op 9 december 2017 geschreven:

    Goed idee, het liefst zou ik een neonlamp bij de achteruit zetten met de mogelijkheid om leuke teksten te laten zien zoals: Leer toch eens rechts houden, flapdrol! of “Ooit van rechtshouden gehoord?” of “Als je niet snel kunt inhalen, houdt dan rechts, eikel!”

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)