De politie noemt het ‘The Hangover Arnhem Editie’. Ze kregen zondagochtend een melding dat er wat onenigheid was tussen een Belgische taxichauffeur en een dronken klant. De chauffeur wilde graag geld zien voor de rit, maar zijn passagier was het er niet mee eens.

Toen de politie bij de taxi kwam, lag zijn passagier opnieuw te tukken. Eenmaal wakker, had de taxiklant geen idee waar hij was en hij was duidelijk nog onder invloed. Blijkbaar was de klant in Antwerpen ingestapt en moest hij ergens in Antwerpen zijn. De Belgische taxichauffeur had Arnhem begrepen.

‘Uiteindelijk kwamen we tot de conclusie dat hij hier niet eens in de buurt woont en naar zijn hotel in Antwerpen gebracht had moeten worden’, meldt de politie van Arnhem op Facebook. We durven ook wel een klein deeltje van de schuld bij de taxichauffeur neer te leggen – iets met dubbelchecken.

De politie bemiddelde tussen de twee en de taxi ging met de dronken man terug naar Antwerpen. De rekening van de rit zou in totaal dan zo’n 800 euro zijn. We gokken dat de taxichauffeur voortaan wel om verduidelijking zal vragen.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear