Het is vandaag internationale ‘Kiss A Ginger Day’. Volgens een populair onderzoek van Trey Parker en Matt Stone kunnen roodharigen een ziel goed gebruiken. Al betwist deze video de onderzoeksresultaten. Dus geef je roodharigen iets meer voor Kiss A Ginger Day’. Geef ze een ziel. Hier een stel opties.

Optie 1: Mazda in Soul Red

Zeker een van de meest spectaculaire kleuren die je nu nieuw op een auto kunt bestellen: Soul Red van Mazda. Of de geëvolueerde versie: Soul Red Crystal. Bovendien kan Mazda geen auto’s bouwen die slecht rijden. Lukt ze gewoon niet.

Optie 2: Kia Soul EV

De accu-pakketten zijn laag in de auto verwerkt zodat elektrische auto’s een laag zwaartepunt hebben. Daardoor kunnen ze heel vlot de hoek om en omdat je op elk moment al het koppel (bij de Soul is dat 285 Nm) beschikbaar hebt, schiet zo’n elektrische auto op elk gewenst moment kwiek vooruit. De Kia Soul EV is een leuke aanbieding als je van een wat hoekig en hoog modelletje houdt. Helaas is de Kia Track’Ster (bovenaan de pagina) nooit in productie gegaan.

Optie 3: Cadillac Ciel

Spreek het eens hardop uit. Juist. In de Cadillac Ciel cabriolet-conceptcar staar je naar de hemel terwijl je omringd wordt door luxe die normaal gesproken alleen voor koninklijke families is weggelegd.

Optie 4: Peugeot 208 Urban Soul

Apart voor de Peugeot 208 zijn twee matte kleuren, Ice Silver en Ice Grey. De lak daarvan is een ontwikkeling van Peugeot zelf en heeft ze naar eigen zeggen vier jaar gekost. Ze noemen het textuurlakken, een toepasselijke naam omdat ze ook een beetje bobbelig aanvoelen. Doe met die informatie wat je wilt.

Optie 5: Fiat Multipla

Een zielige auto voor een zielloos persoon. Van rijden in deze auto wordt je spontaan grijs. Of nee, sorry: zilverblond. En anders trek je uit pure wanhoop wel alle haren uit je knar.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)