Het is moeilijk om niet van een snelle station te houden. Je kunt er met het hele gezin mee op vakantie gaan naar Italië en op de terugweg stop je even bij de Nürburgring om het merendeel van de aanwezige auto’s het nakijken te geven. En wat kan dat hele plaatje nog beter maken? Als hij vanbinnen en -buiten helemaal knalblauw is natuurlijk.

Nogaro-blue om precies te zijn. En dat is ook de naam van deze speciale editie van de RS 6 die je nu in Nederland kunt kopen. Maar het is niet alleen de opvallende kleur die deze Nogaro Edition bijzonder maakt. Audi heeft deze RS 6 helemaal volgehangen met alle greatest hits: 21-inch wielen, een sportdifferentieel, Akrapovic titanium uitlaat en een performance pack. En Audi heeft Abt op de koffie laten komen om het vermogen van de 4,0-liter V8 op te schroeven naar 705 pk.

Van de Audi RS 6 Nogaro Edition zijn maar 150 exemplaren gemaakt, dus hij is nogal exclusief. Deze speciale station staat nu in Veenendaal en hij wacht op iemand die hem op komt halen. Voor 169.950 euro is ie al van jou. Aangezien dit er één van de 150 is en er slechts 4.925 kilometer op de teller staan, is de kans groot dat de waarde alleen maar stijgt, dus je hebt weinig risico om een blauwtje te lopen. Als je hem koopt, kom je nog wel even langs kantoor, toch?

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear