Niet direct een bericht dat je op TopGear zou verwachten, maar wacht even. Wat hier te koop staat, is een miniatuurstad. En in een stad rijden auto’s. Dat was eigenlijk al onze volledige beredenering. Deze gigantische miniatuurstad is jouw kans om een soort eigen Forza Horizon te maken, maar dan met radiografische autootjes. Of richt het in als het ultieme kerststadje in de decembermaand.

De straten zijn nog wat leeg, dus daar kun je zeker een goede verzameling autootjes kwijt. Misschien is er nog plek voor een mooie rondweg om het stadje heen? Is de miniatuurstad wat aan de grote kant, dan kun je ook bieden op delen van de stad, en zelf losse gebouwtjes. Je mag bieden vanaf 5 dollar per item. En we hebben wel al gezien dat er voor twee tientjes al kleine RC-autootjes te krijgen zijn op andere verkoopwebsites.

De kleine stad staat te koop in Shartlesville, in de staat Pennsylvania. Op 28 december mag je beginnen met bieden en de hamer valt op 4 januari. Te laat dus om voor dit jaar een kerstdorp in te richten, maar dan heb je voor volgend jaar alvast alles in huis. Nu nog een goede naam bedenken voor je nieuwe stad.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie