Volgens Bugatti bezit elke Veyron-eigenaar gemiddeld 84 auto’s, drie privéjets en één jacht. Dit geinige optrekje bevestigt de statistiek van het Franse merk, want er staat een Bugatti Veyron op de oprit en er is ruimte voor nog eens minimaal 99 auto’s. Een jacht beweegt zich wat lastig op een bergtop als je geen Noach heet, dus die zal ergens anders aangemeerd liggen. Overigens is er wel een plekje te vinden voor een hangar op de bijna 30 hectare grond – dat staat gelijk aan 300.000 vierkante meter.

Het huis met een garage voor 100 auto’s staat in de Amerikaanse staat Colorado. Voor 19.999.000 dollar hang je de sleutels aan je sleutelbos. De kast is in 2004 uit de grond gestampt en telt zeven slaapkamers en twaalf volledige badkamers. We hebben de verhouding tussen slaap- en badkamers bij dergelijke villa’s nooit gesnapt, maar dit is het land dat de Baconator met Baconator Fries uitvond, dus er zal vast een goede reden achter zitten. Verder is er nog een overdekt zwembad met een tikibar en een bioscoop die gemodelleerd is naar de brug van de Enterprise uit Star Trek.

De garage staat los van het huis, verderop op het land, een klein stukje heuvelafwaarts. De huidige eigenaar is overduidelijk een liefhebber van Amerikaans spul, met diverse Corvettes en Camaro’s. De Veyron en een Lamborghini Aventador zijn twee van de weinige buitenlandse modellen. Afhankelijk van hoe je de auto’s parkeert, kun je er ook wel meer kwijt dan 100. Daarnaast is de volledige oprit van bijna 1 kilometer volledig verhit, zodat je ‘s winters geen sneeuw hoeft te ruimen. Het schijnt overigens dat de bouw van het huis met garage voor 100 auto’s maar liefst 32 miljoen dollar kostte. Koopje dus?

Reacties

  • Haye Mellema heeft op 20 mei 2020 geschreven:

    Doe mij maar Pierre Cardin’s bubbelpaleis.

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)