Als je goed kijkt, zul je misschien nog bandensporen van een Ferrari Enzo, een Rolls-Royce Phantom of zelfs van een Porsche 550 tegenkomen in de garage van dit enorme huis. Je kijkt naar het oude optrekje van artiest Pharrell Williams, die ook een enorm autoliefhebber blijkt te zijn. In 2015 sponsorde hij bijvoorbeeld het F1-team van Lotus (was Williams geen betere match geweest?) met zijn bedrijf I Am Other. De parkeergarage bij zijn huis biedt plek aan minimaal 30 auto’s.

De villa bevindt zich aan de befaamde Mulholland Drive in Beverly Hills. Het huis met tien slaapkamers staat op een stuk grond van ruim 16.000 vierkante meter. Naast de enorme parkeergarage is er een zwembad met een glijbaan, een tennisbaan en genoeg plaatsen om van het fantastische uitzicht te genieten. Helaas zijn er geen foto’s of video’s van de parkeergarage, maar je krijgt een goede indruk van hoe spectaculair die moet zijn.

Het huis van Pharrell Williams staat te koop voor 16.995.000 dollar, wat nog een bescheiden prijs is voor Beverly Hills. Een paar deuren verderop staat ook een ‘te koop’-bordje met daaronder een prijs van 56.000.000 dollar. Interesse? Dan moet je even contact opnemen met makelaar The Altman Brothers. Misschien nog wel even een interieurontwerper een paar tientjes toeschuiven om de boel wat knusser te maken, want het huis heeft nu meer weg van een grote vergaderzaal in een advocatenkantoor.

Rondleiding door het huis van Pharrell Williams

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)