Nu de uitgaansgelegenheden voor het grootste deel weer geopend zijn, is het zaak om gepast vervoer te regelen. Je wilt natuurlijk zoveel mogelijk mensen in één auto, zodat er zo min mogelijk mensen hoeven te bobben. We hebben hier wel een mooi voorstel: een VW Transporter Limousine met zes wielen. Dat laatste is een bijzaak, maar dat maakt het net even indrukwekkender. Alleen moet je wel even goed nadenken waar je je snacks gaat halen na het stappen, want een McDrive gaat waarschijnlijk niet lukken.

De Volkswagen Transporter is ergens in 2013 uit elkaar gerekt tot limousine door een Duits bedrijf. We gokken dat de extra twee wielen vooral voor de show zijn, aangezien er best wat limousines zijn met meer meer lengte en minder wielen. Voor het betere offroadwerk, zoals bij de Mercedes G 6×6, zullen ze er in ieder geval niet onder zitten. Dan zou je champagne namelijk veel te veel door elkaar geschud worden. En hoewel het allemaal leer is, geeft dat alsnog een zooitje.

Naast wat extra meters en twee extra wielen, werd de binnenkant voorzien van een loungebank, infinity-spiegels in het plafond, een dikker audiosysteem, twee televisies en uiteraard genoeg mogelijkheden voor koude en warme dranken. De bestuurder van het gevaarte zit achter een tussenwandje en via een intercom kunnen de passagiers hun verzoekjes indienen. De bestuurder moet trouwens met de hand schakelen.

Wat kost de VW Transporter Limousine met zes wielen?

De teller van de Transporter staat op 61.000 kilometer. Voorin ligt een 2,5-liter TDI die volgens de advertentie 130 pk heeft. Het zal geen sprintmonster zijn, deze limousine. De Duitse verkoper ziet graag biedingen verschijnen van minimaal 64.900 euro. Geen zin om af te wachten of jij het hoogste bod hebt? Dan is de vaste prijs 72.000 euro. Tot nu toe zijn er echter nog geen biedingen geplaatst.

Advertentie

Reacties

 • Ben heeft op 14 oktober 2021 geschreven:

  Ik zou de typ fout 7200 euro even oplossen ivm mensen die denken dat ze daar echt die auto voor kunnen krijgen

  • Ruben Baeten heeft op 14 oktober 2021 geschreven:

   Oeps – gefikst!

   Reageer
  Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie