Kleine tip: als je schoonmoeder ‘iets voor in bad’ vraagt voor haar verjaardag, geef haar dan geen broodrooster. Die grap wordt meestal niet zo op prijs gesteld. Maar blijkbaar zijn elektriciteit en water goed te combineren, als er maar gepaste afstand tussen zit. Binnenkort kun je bij dit laadstation langs de snelweg een frisse duik in het zwembad nemen.

Onderaan de snelweg bij Hilden (in de buurt van het Duitse Düsseldorf) vind je een van de grootste Supercharger-locaties van Tesla. Ook staan daar palen van Fastned, als je daar voorkeur voor hebt. Deze maand zet Tesla daar de ‘Super Pool’ neer. Tijdens het laden van je elektrische auto bij het Supercharger-netwerk, mag je ondertussen een verfrissende duik nemen in het zwembad.

Het laadstation met zwembad is niet alleen voor Tesla-rijders

Tegenwoordig mag je ook met andere merken behalve Tesla laden bij de Superchargers, dus in principe mag bijna iedereen met een EV gebruik maken van het zwembad. Overigens stelt het allemaal niet zo heel veel voor: het lijkt een gehalveerde container met een vers likje verf. Maar alsnog: leuk idee voor vakantiegangers die op doortocht zijn.

Lees ook: Vreemde merken zorgen voor bijzondere problemen bij de Superchargers

Reacties

  • Typisch Tesla heeft op 3 augustus 2022 geschreven:

    Altijd weer een gekke actie of aankondiging om de kelderende verkopen en aandelenkoersen te maskeren. Of mogen we daar inmiddels het wangedrag van Musk aan toevoegen?

    Reageer
  • Jos heeft op 2 augustus 2022 geschreven:

    Denk eerder dat het zwembad er staat voor als er weer een elektrische auto in de fik vliegt en hij een paar dagen mag afkoelen

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear