We horen het vaker: leuk hoor, zo’n supercar, maar ik vind het zo jammer dat ik er niet mee door de bagger kan banjeren. Of ermee in België kan rijden. Hoewel dat misschien klinkt als eerste-wereldproblemen, zijn het alsnog problemen. En die zijn er om opgelost te worden.

Daarom ging Classic Youngtimers aan de haal met deze Lamborghini Gallardo uit 2004. De Lambo heeft de volledige Sterrato-behandeling gekregen. Hij staat nu hoger op zijn pootjes, heeft een lichtbalk aan de bovenkant en extra lichten op de bumper om verdwaalde herten te verblinden. Ook heeft de Gallardo extra bescherming rond de wielkasten. Je wilt de dure supercar natuurlijk niet per ongeluk beschadigen.

De aandrijflijn van de Gallardo is verder ongewijzigd. De 5,0-liter V10 produceert nog steeds 500 pk, die naar alle vier de wielen worden gestuurd. Een recept dat buiten de gebaande paden alleen maar lol kan betekenen.

De Lamborghini Gallardo Offroad staat te koop voor 115.000 euro bij Classic Youngtimers. Met 43.000 kilometer op de teller is ie nog zo goed als nieuw. Dus huur alvast een verlaten grasveldje af en ploeg het om met deze Gallardo.

De Lamborghini Gallardo Offroad

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie