Normaal gesproken boeit het ons niet zoveel wat beroemdheden doen met hun auto’s. Het zijn onze zaken niet. Maar dit is een ander verhaal. De mogelijk toekomstige president van Amerika (ahem) Kanye West heeft zijn Lamborghini Urus een nieuw uiterlijk gegeven. Dit moet je echt even zien.

Lamborghini Urus? Eerder Ye-Rus

Als eerste de kleur. Je kunt er niet om heen. Hij is beige, erg beige. Het is een wrap, dus hij is niet gespoten – gelukkig. We kennen Kanye allemaal en we weten dat hij wel eens van gedachten verandert. Mocht hij in de toekomst een fellere kleur in gedachten hebben, dan kan hij z’n Urus altijd nog opnieuw laten wrappen.

Daarnaast heeft de Urus ook andere wielen gekregen. Deze cup-wielen zijn gemaakt door het bedrijf van Boyd Coddington en zijn blijkbaar ook ontworpen door Kanye West zelf. Verrassend.

Is de Lamborghini Urus van Kanye West ook sneller?

We weten niet of onderhuids nog andere aanpassingen zijn geweest. Niet dat dat per se nodig is. Vanuit de fabriek ontvang je je Lamborghini Urus met een twin-turbo 4,0-liter V8 die 650 pk en 850 Nm levert. Van 0-100 km/u gaat de Urus in slechts 3,6 seconden. En dat is aardig snel als je nagaat dat de dikke Lambo 2.200 kilo weegt. Zou Kanye de Urus op het circuit hebben getest? Wij in ieder geval wel.

De Lambo-SUV heeft een nieuwprijs van 278.844 euro in Nederland. Het is op zichzelf al een controversiële auto en deze Lamborghini Urus van Kanye West doet daar nog even een flinke schep bovenop.  Of wij hem goedkeuren? Dat zeggen we niet. Beslis zelf maar wat je ervan vindt.

Reacties

 • trixie heeft op 18 maart 2019 geschreven:

  ik ken zijn liedjes niet, maar dit ziet er uit als de ride van een rapper. het hoeft niet smaakvol, als het maar tekst geeft.
  misschien is het zelfs wel een beetje kunst (om een Lamborghini te verprutsen)

  Reageer
 • Martijn heeft op 18 maart 2019 geschreven:

  Ik vind het geweldig fout. Het heeft wel wat.

  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)