‘Dit keer kon ik er echt niets aan doen’, aldus een seriemoordenaar van telefoonschermpjes wanneer het scherm weer in duizend stukjes ligt. En dat terwijl die ene verdachte telefoonzaak de glasplaat net vervangen heeft. Toegegeven: de schermpjes van een iPhone zijn nogal fragiel en zonder hoesje floept ie zo uit je handen op de grond of de wc in. Misschien is de Land Rover Explore iets voor jou.

Jep, Land Rover gaat nu ook telefoons produceren. En de Explore zou net zo stevig moeten zijn als een Discovery. De telefoon kan een val van (een wel erg specifieke) 1,8 meter overleven. De behuizing kan extreme temperaturen weerstaan, net als een hoge luchtvochtigheid, schokken en trillingen.

De Land Rover Explore kun je bovendien met handschoenen aan bedienen. En met natte vingers. Handig als je ‘m net uit de plee hebt gevist. Met het optionele Adventure Pack (4.370 mAh en fietsstuurhouder) kost de telefoon 649 euro. Je kunt ‘m vanaf 26 april bestellen. Helaas voor de iPhone-mensen: het is een Android-toestel.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear