Veel voor weinig lijkt in deze tijd nog steeds één van de deviezen in de autobranche, dus gooit Land Rover er de nodige Style Packs tegenaan om de verkopen enigszins op niveau te houden.
 
De Range Rover Sport met Stormer Pack krijgt de nodige uiterlijke versierselen zoals andere bumpers en grille, een afwijkende achterklepspoiler en dorpelverbreders in de carrosseriekleur. Maar dan komt het. Het pakket zou normaal 6.500 euro kosten, maar de koper krijgt nu een korting hierop van 1.500 euro. Wow! Zou dat enige zoden aan de dijk zetten?
 
De Discovery 3 is er met drie Style Packs waarmee in- en exterieur worden aangekleed. Het varieert van lederen bekleding, via een navigatiesysteem tot lichtmetalen wielen en een pakket dat vergelijkbaar is met het Stormer Pack op de Range Rover Sport.
 
En hetzelfde foefje heeft Land Rover voor de Freelander 2 bedacht, drie pakketten die met elkaar gecombineerd kunnen worden. Als je ze alledrie optelt, kom je aan een ‘voordeel’ van 3.000 euro, maar de meerprijs die wel moet worden afgerekend is dan altijd nog 6.500 euro.

Reacties

Meer van TopGear