We hebben goede hoop dat de tegenvallende zomer gecompenseerd wordt in september en oktober, maar mocht het doffe ellende blijken, dan hebben we uitstekend binnenvermaak voor je. Lego komt in oktober met een serieuze bouwset. Deze gele Lego Cat D11-bulldozer bestaat uit 3.854 stenen en moet genoeg avondjes bouwplezier bieden. Na het bouwen kun je de bulldozer besturen met je telefoon.

Niet voor kinderen

Deze Lego Cat D11-bulldozer is geschikt voor bouwers van 18 jaar en ouder. Als alle zakjes leeg zijn, staat er een model van 57 centimeter lang op tafel. Via de app op je telefoon kun je de bulldozer laten rijden, maar je kunt ook het blad, de ripper en zelfs de ladder besturen. Op de een of andere manier kloppen Lego-modellen van zware machines ook wat beter dan automodellen, vinden we.

De prijs van de Lego Cat D11-bulldozer

De bulldozer staat al op de website van Lego, maar je kunt hem nog niet bestellen. Wel is de prijs al bekend. Voor 449,99 euro haal je de kit in oktober in huis. Daarmee is de bulldozer samen met de Liebherr-graafmachine de duurste Lego Technic-set van het moment. De Bugatti Chiron van Lego kost bijvoorbeeld 399 euro en de Sian 379,99 euro. Zoals we al zeiden: niet voor kinderen.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie