Ultieme Bugatti Chiron van Lego komt eraan

De Bugatti Chiron van Lego is schaal 1 op 8 en bestaat in totaal uit 3.599 stukjes. De teaser laat al een stukje van de W16-motor zien. De Bugatti Chiron van Lego is vanaf augustus dit jaar leverbaar. Prijzen zijn nog niet bekend. De Lego 911 GT3 RS (in dezelfde schaal) kost 260 euro, dus ga er maar vanuit dat je ongeveer dat kwijt bent.

Mario Kart Tour komt naar je smartphone!

Meer dan een simpele tweet met een aankondiging is er niet bekend. Mario Kart Tour komt ergens in het volgende fiscale jaar, dat in maart 2019 eindigt. Dus vanaf april dit jaar ergens. Hopelijk voor de zomer: dan heb je iets te doen langs het zwembad.

Elon Musk verkoopt 10 miljoen dollar aan vlammenwerpers

Het duurde nog niet eens een week voordat alle exemplaren verkocht waren. Iets wat ons als nederige sterveling niet zou lukken. Jammer, een snelle omzet van 10 miljoen dollar is altijd welkom. Dat is de kracht van Elon Musk, zullen we maar zeggen.

Kidstance: tuner voor elektrische kinderauto’s

De tuner bestaat al sinds 2011 en bouwt de mini-auto’s om tot kinderdroom. Of waarschijnlijk tot ouderdroom, want wij hebben nog nooit een peuter zich druk zien maken over het formaat van zijn velgen of ledverlichting.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)