Ontdek de levendige stad Bologna, maak kennis met Ferrari, Lamborghini, Maserati, Pagani en Ducati. Beleef de spectaculaire wereld van de Italiaanse racesport en geniet van de heerlijkheden van de Italiaanse keuken in een ontspannen sfeer. Deze droomreis, die van 19 tot en met 22 april 2018 plaatsvindt, is een samenwerking tussen TopGear Nederland en Mondial Tours. Je wilt dit niet missen, boek dus nu de lezersreis naar de meest prestigieuze Italiaanse automerken.

Highlights programma lezersreis:

– Fabrieksbezoek bij Lamborghini
– Bezoek aan het Lamborghini museum
– Diner met Fabio Lamborghini
– Bezoek aan het privémuseum van Ferruccio Lamborghini
– Excursie naar het fabrieksterrein, het testcircuit en het museum van Ferrari in Maranello
– Bezoek aan het Maserati museum van de familie Panini
– Bezoek aan de fabriek van Pagani
– Bezoek aan de Ducati fabriek en Ducati museum
– Diner in ‘Formule 1’ Restaurant Montana
– Wijnproeverij op landgoed Corte d’Aibo

De droomreis duurt vier dagen en je verblijft drie nachten in het vier-sterrenhotel Starhotel Excelsior in Bologna, waar je kunt genieten van heerlijke diners en andere geheel verzorgde maaltijden. De hele reis zal worden voorzien van gekwalificeerde Nederlands sprekende reisleiding.

Dag 1

Op de eerste dag van deze onvergetelijke reis zul je per vliegtuig vertrekken naar Bologna. Daar aangekomen zul je een excursie naar de fabriek en het werkmuseum van Lamborghini volgen, alsmede een bezoek aan het privé museum van Ferruccio Lamborghini.

Dag 2

Op de tweede dag begint de dag met de excursie ‘De fascinerende wereld van Ducati, Maserati en de exclusieve makers van Pagani’. Hierbij zul je de fabriek en het museum van Ducati bezichtigen, het Maserati museum van de familie Panini bezoeken en kun je het meesterlijke werk van Pagani aanschouwen. De dag zal besloten worden met een proeverij van heerlijke Italiaanse wijnen op een landgoed in de regio.

Dag 3

De laatste volledige dag staat in het teken van een bezoek aan de historische binnenstad van Bologna en een bezoek aan het meest prestigieuze merk van Italië: Ferrari. Bij het bezoek aan de nalatenschap van Enzo Ferrari, bezoek je het fabrieksterrein, het Ferrari testcircuit Fiorano en het Ferrari museum. Als je dan enthousiast bent geworden, kun je optioneel een rit in een Ferrari F430 maken voor 100 euro. Op de vierde en laatste dag zul je weer terugvliegen naar je vertrekpunt.

De reis zal van 19 tot en met 22 april 2018 duren. Voor deze onvergetelijke ervaring betaal je slechts 1.295 euro per persoon. Wacht dus niet langer en boek hier jouw vakantie naar de mooiste Italiaanse automerken online.

Of klik hier voor het boekingsformulier, en stuur deze per post naar:
Mondial Tours Lezersreizen o.v.v.: Motomania
Bruggenmorsweg 10
7521 ZV Enschede

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)