Elke week komt er wel een nieuw onderzoek uit dat claimt dat je doodgaat van slapen op je zij, sterft aan water met bubbeltjes, je koffie linksom roeren voor beroertes zorgt en dat stroopwafels doofheid veroorzaken.

We hebben er weer eentje voor je. Volgens een nieuw onderzoek voelen mensen met meer testosteron zich sterker aangetrokken tot dure auto’s en luxe goederen. Ze zouden deze weelderige koopwaar gebruiken om extra aandacht op hun hun dominantie te vestigen.

De dure spulletjes werken statusverhogend en dat is wat testosteron-bommen willen volgens het onderzoek. Het onderzoek smeerde een testosteron-gel (het smerigste woord van vandaag, het spijt ons, maar dan heb je dat maar vast gehad) op 171 mannen van tussen de 18 en 55 jaar. Hetzelfde aantal mannen kreeg een placebo.

De mannen met extra testosteron hadden een sterkere voorkeur voor dure en luxe spulletjes. Dus, zou jij graag een Bugatti Chiron of iets anders duurs willen bezitten? Gefeliciteerd jij mannelijke man, jij. Of, misschien, heel misschien, vind jij mooie spulletjes mooi omdat ze, eh, mooi zijn?

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie