Als je in 2015 geen persoonlijkheid had en toch individualisme wilde uitstralen tegenover het andere geslacht, dan bond je je haar bij elkaar om een broednest voor bacteriën te creëren: de zogenoemde man bun of gewoon knotje. Dit paringsritueel voor adolescenten mislukte faliekant. Volgens een onderzoek van West Coast Shaving zou 58 procent van de (Amerikaanse) vrouwen niet met een man bun op date gaan. Uit een ander onderzoek blijkt dat je vet kaal wordt van het knotje.

David Attenborough zou een fascinerende documentaire kunnen schrijven over het gedrag van de man bun-man. Bijvoorbeeld dit geval in Pittsburgh, Amerika. Dit persoonlijkheidsgedepriveerde specimen ging in de avond op pad om auto’s te vandaliseren. Afgewezen door een potentiële partner moest deze knotjesboef zijn driften elders botvieren.

De sloopbandiet voerde de perfecte misdaad uit. Vrijwel onherkenbaar slachtofferde hij diverse buitenspiegels en autodeuren. Helaas stak zijn man bun uit als een zere duim. Want wie draagt er nu nog zo’n ding? De 22-jarige vandaal moet terecht staan voor 36 vergrijpen. Dubbele gerechtigheid.

Bekijk de man bun-boef

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)