Het schrille geluid van je wekker lijkt ineens mee te vallen als je hoort waar deze bewoner wakker van werd. Iets voor drie uur ‘s nachts crashte een zwaar beschonken (plus nog wat andere zaken, waarschijnlijk) bestuurder van een Ford Mustang tegen het hek van een huis in San Rafael. Hij had geen zin om de consequenties van zijn acties te aanvaarden en wilde de Mustang in zijn achteruit zetten om te vluchten. De Mustang stond echter nog in ‘drive’ en de Ford schoot vooruit, zo het huis in.

De bewoner van het huis schrok wakker en ging kijken wat er was gebeurd. Hij trof de beschonken bestuurder aan en besloot uit veiligheidsoverwegingen om de sleutels van de Mustang af te pakken. De Mustang-rijder had echter, kennelijk in een min of meer helder moment, snel de sleutels van de Toyota RAV4 van de bewoner weggegrist. In een tweede vluchtpoging zette de beschonken dief ook deze Toyota in ‘drive’ in plaats van in z’n achteruit, waardoor hij ook de SUV vol gas het huis in crashte.

De politie arriveerde niet snel daarna en trof de man aan in de auto. Hij probeerde nog altijd te vluchten, maar had niet in de gaten dat er geen sleutels meer in de auto zaten. Dan ben je ver heen. De man werd meegenomen door de politie en mag terechtstaan voor meerdere aanklachten.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear