Is dat even ongemakkelijk. In Amerika probeerde een man met blauwe flitsers achter zijn voorruit politieagentje te spelen, maar de persoon die hij langs de kant zette, was precies een echte agent. De nep-agent mocht gelijk mee naar het bureau. Wat de geveinsde bromsnor precies probeerde te bereiken, is niet helemaal duidelijk. Heel overtuigend was het allemaal ook niet.

De grijze SUV met getinte koplampen een racestrepen probeerde aanvankelijk de agent, die buiten dienst in zijn eigen auto reed, staande te houden. Gelijk daarna begon de SUV vóór de agent hard op zijn rem te stampen en dwong de bestuurder de agent naar de kant van de weg. Daar stapte hij uit, gekleed in een ‘Security’-shirt uit, en liet hij een zilveren badge zien.

Wederom moeten we speltip 12 even uitleggen: bluf alleen wanneer het geloofwaardig is. De nep-agent kreeg een setje handboeien voor zijn outfit, al mocht hij ze wel meteen om zijn polsen dragen in plaats van om zijn riem. Brighton Police Department in de staat Colorado zoekt nu meer getuigen om een zaak op te bouwen tegen de wannabe-agent.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear