Dit geniale verhaal begon redelijk onschuldig. Een 50-jarige man in Japan was gek op motorrijden en wilde graag zijn avonturen met de wereld delen. Het probleem was dat niemand zat te wachten op foto’s een gozer van middelbare leeftijd. Daarom besloot de man FaceApp te installeren om zichzelf digitaal te transformeren in een jonge vrouw. Zo was het Twitter-account Azusagakuyuki geboren. Al snel groeide het aantal volgers naar 16.000, eh, motorliefhebbers.

Met zijn nieuwe influence-carrière kon de motorrijder zijn avonturen delen met de wereld en kreeg hij onderdelen toegestuurd van sponsoren. Wie is er nou niet gek op gratis spulletjes? Totdat fans – die de foto’s blijkbaar nét iets te aandachtig bestuderen – in een van de buitenspiegels van de motor de reflectie zagen van een man. Toen begon er wat te dagen bij de volgers. Uiteindelijk vroeg een televisieprogramma een interview met de internetbekendheid, en de motorrijder ging daar op in.

De motorrijder kwam aan bij het interview met een helm op zijn knar. Toen hij zijn helm afdeed, zag iedereen wie Azusagakuyuki daadwerkelijk was. Die video zie je hieronder. Met slechts een paar tikken op zijn scherm maakt hij van zijn hoofd een jongedame. De lange lokken zijn overigens wel van hem. De motorrijder gaat trouwens vrolijk verder met influencen. Vandaag plaatste hij wederom een foto, inclusief het filtertje waardoor hij op een jongere vrouw lijkt.

De onthulling van de ware identiteit

Een Tweet

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)