Daar sta je dan, op de vluchtstrook langs de snelweg. De Rijkswaterstaat kreeg vanochtend een melding van een man die met koffers en al langs de A12 stond. De instantie plaatste een foto op Twitter van de man met de tekst: ‘Langs de A12 bij Harmelen is gewoon een carpoolplaats, dus of dit nou de beste plek is om (met je spullen) te wachten…?’

Op Twitter reageren meerdere grappenmakers dat de man wel door z’n vrouw uit de auto is gezet. Eén persoon reageert dat hij de man heeft zien staan en een touringcar zag wegrijden. Wellicht zong de man een liedje dat met ‘hé buschauffeur, we gaan…’ begon. Als je overigens door je vrouw of de buschauffeur uit de auto wordt gezet, wacht dan even áchter de vangrails.

Rijkswaterstaat laat weten dat een weginspecteur is langsgereden en dat de man inmiddels weg is. Ze laten niet weten wat nou precies de reden was waarom de man met zijn koffers langs de A12 stond. Die invulling laten we aan de grappenmakers over.

Reacties

 • Sdc heeft op 17 september 2022 geschreven:

  Dat hij zich eruit laat zetten is nog triester wat denkt zij wel niet.

  Reageer
 • Boris heeft op 15 september 2022 geschreven:

  Aan beide kanten van de vangrail is snelweg, dus erachter staan had weinig verschil gemaakt.

  • hans peperkamp heeft op 22 april 2024 geschreven:

   Het kan ook zijn,dat hij uut de auto is gezet,omdat hij geen fysiek geld bij zich had,en er uut is gezei door een sociale werkster,die zich liggend probeert staande te houden en geen rode lampjes kon aanzetten,op haar normale werkkamer en die Man wacht nu op een tegoed-bon,voor een nieuwe behandeling.

   Reageer
  Reageer
 • Rob heeft op 15 september 2022 geschreven:

  Het is strafbaar iemand uit de auto te zetten op een snelweg

  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)