‘McDonald’s gaat thuisbezorgen’, koppen de kranten vanochtend. Goed plan, de hart- en vaatziekten in een kartonnen doosje behalen hun maximale effect wanneer je er zelf niet voor hoeft op te staan. En om eerlijk te zijn: een verfrommelde hamburger gaat er op de redactie ook best in op zijn tijd. Om het succes te garanderen geven wij graag een paar tips. Lezen jullie mee, McDonald’s?

05. Zorg voor een goede bezorgauto

De frietjes zijn van zichzelf al slap genoeg. Zorg dus voor een snelle bezorgauto. Misschien de Ferrari 812 Superfast (omdat fastfood)? Of de McLaren 720S (omdat McDonald’s). Nog een voordeel: veel bagageruimte hebben de auto’s niet, dus jullie kunnen zoals altijd nét te weinig frietsaus geven.

04. Spiek even in Italië

De Lamborghini Huracán van de Italiaanse politie heeft een koelvakje om bijvoorbeeld donororganen in te vervoeren. Doe datzelfde in een van de bovenstaande auto’s, maar dan voor McFlurry’s of milkshakes. Gooi die hamburgers er ook maar in, voor die authentieke lauwe hamburger-ervaring.

03. Update de navigatie niet

‘De rest van je bestelling kom ik zo even brengen’, zijn beruchte woorden in de McDonald’s. De ronddolende medewerker met een lichte paniek op zijn of haar gezicht is onderdeel van de McDonald’s-belevenis. Reproduceer dit effect door de auto’s met een verouderd navigatiesysteem uit te rusten.

02. Haal de drempels weg

Nu de noodzaak verdwijnt om fysiek naar de McDonald’s te gaan, zijn de enige mensen die nog naar de gouden bogen komen vakantiegangers en tuners. Wil je je enige klanten het leven zuur maken? Nee, toch? Gewoon die drempels weghalen.

01. Doe ook een loket rechts

Nissan Skylines en andere Japanse performance auto’s kosten in het land van afkomst geen drol meer. De rechtsgestuurde tuners hebben ook honger.

Reacties

  • BackFire heeft op 30 mei 2017 geschreven:

    LOL prachtig

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear