Laten we maar meteen met de deur in huis vallen. Deze tweedehands McLaren kost 1.999.777 dollar (1.866.482 euro). Dat zijn heel veel kapotte spaarvarkentjes bij elkaar. Of je moet toevallig enorme spaarvarkens hebben. Hoe dan ook, daar moet je je niet door laten afschrikken, want deze P1 is onderdeel van een exclusieve oplage van 375 stuks. Dit felbegeerde oranje monster gaat alleen maar meer waard worden, dus eigenlijk is dit een heel goede investering.

En als je meer van hard rijden houdt dan van wachten op rendement, zul je ook niks tekort komen. De McLaren P1 gaat van 0 naar 100 km/u in 2,7 seconden en bereikt een topsnelheid van 350 km/u. Dit wordt verzorgd door een hybride aandrijflijn met een 3,8-liter V8-motor, samen goed voor een dikke 900 pk. Genoeg ingrediënten dus om een lach op je gezicht te toveren.

Zo zie je maar: er zijn genoeg redenen om deze McLaren P1 met 12.000 kilometer op de teller te kopen. Wacht niet te lang met kopen, want er zijn genoeg mensen met hele grote spaarvarkens die ook graag een oranje McLaren hypercar willen. Bekijk de advertentie hier.

Advertentie

Reacties

 • i-dtec 3 heeft op 20 april 2017 geschreven:

  Vroeger zeiden de mensen in mijn kring, ‘als je rijk zou worden, en je houd van auto’s dan koop je een Rolls Roys.’

  Later wijzer geworden is die wens toch wel een tikkie anders.
  Laten we stellen dat een McLaren P1 en zoiets als een Koenigsegg toch wel leukere zaken zijn dan zo’n ouwe lullen aristocraten kitsch Rolls.
  Of als het een luxe bak moet zijn en ik ben rijk, een Benz S klasse S63 met het bekende AMG schildje.

  Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie