Pak jij het laatste stoeltje in The (Quote) Challenge 2010? Via TopGear Magazine kun je nú de laatste plaatsen voor deze unieke supercarrace puzzelrit boeken!
 
Over tien dagen, op maandag 30 augustus gaat voor de negende keer al weer Neerlands enige supercarrally van start. En jij kunt er nu bij zijn via TopGear. Altijd al gedroomd van een week lang toeren, dwars door Europa, met Ferrari’s, Porsche’s en Aston Martins? Lekkere trek gekregen om mee te rijden naar het magische Istanbul? TopGear Magazine biedt jou maar liefst 50% korting op de allerlaatste deelnemersplaatsen voor deze unieke rit. Wees er razendsnel bij, want vergeven = vergeven. Sluit je vanaf maandag 30 augustus aanstaande aan op een geheime plaats in Europa en ervaar met 75 mede-Challengers een week over-de-top luxe en living in the fast lane.
 
Ben jij die ultieme petrolhead en de trotse eigenaar van een auto met een cataloguswaarde van minimaal 100.000 euro? Dan is deze eenmalig *kuch* sterk gereduceerde (want door ons gesponsorde!) inschrijfprijs van 7.500 euro voor jou meer dan de moeite waard. Normaal ben je namelijk 15.000 euri’s kwijt. Maar daar krijg je dan ook heel wat voor terug. Wat? Mail of bel. Of meld je snel aan bij de reisleider via sjoerd.van.stokkum@quotenet.nl. Tevens ook voor meer informatie bereikbaar via 020 – 535 36 91. En stuur ons even een kaartje als je Istanbul gehaald hebt…

Reacties