Weet je nog? Je zette een kaartje tussen de spaken van je fiets en je was de man op straat. Met dat stoere, klepperende geluid kreeg je de aandacht van velen en werd je overal nagekeken. Nu ben je iets ouder en rijd je – als je het heel goed doet – in een Ferrari of misschien een AMG. Mocht je een iets andere route hebben genomen, ach, dan rijd je in ieder geval in een auto.

Nu is het zo dat je wat extra geluid wilt hebben. Een heerlijk, bruut motorgeluid dat zorgt dat je buren elke keer zitten mopperen wanneer je weer langsrijdt. Een uitlaatsysteem van Akrapovič of Remus kost aardig wat en niet iedereen heeft dat geld ervoor over, of überhaupt liggen. Dus zocht TopGear voor jou de ideale (lees: goedkoopste) oplossing om wat extra geluid te creëren.

Helaas evenaart de goedkoopste turbo niet het geluid van de Ferrari of de AMG die je in gedachte had, maar die fiets met dat kaartje tussen de spaken geef je toch maar mooi het nakijken. Koop dit verfijnde accessoire voor een grijpstuiver op AliExpress.

De Turbo Whistle in actie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear