We konden het weer niet laten. We hebben wederom alle TopGear Magazines – van 2005 tot nu – doorgespit om de coolste verhalen over een bepaald merk te verzamelen. Na Ferrari, Lamborghini, Porsche, Aston Martin, Audi en BMW was het deze keer de beurt aan Mercedes. En dan bedoelen we niet de eerste generatie A-klasse van je oudtante. Nee, het ging ons hier om Mercedessen met een drietal extra letters: AMG.

Het resultaat? Ruim 250 rijkgevulde pagina’s met het grofste geschut uit Stuttgart. Van het Rode Varken uit het begin van de jaren ’70 tot de allernieuwste E 63 S: als we er ooit over schreven, staat het in deze TopGear Mercedes-AMG Special.

Waar je zoal over kunt lezen?

Nou, wat dacht je hiervan: de A 45, CLK 63 Black, C 63, CLS 63, E 63, GLC 43, G 63, S 63, SLS en GT-R. Plus alles wat daartussenin zit, zoals de R 63, de GT C Roadster en zelfs de McLaren-Mercedes SLR. Plus de spannende Project One die we binnenkort kunnen verwachten. Daarnaast vind je in deze bundel ook interviews met AMG-directeur Tobias Moers en F1-coureur Lewis Hamilton.

Halen dus, die Mercedes-AMG Special!

Ben of ken je iemand die de Mercedes-ster ziet als hij zijn ogen sluit, dan mag je onze nieuwste special niet missen. Hij ligt nu in de winkel voor de vriendelijke vriendenprijs van 9,95 euro. Veel leesplezier!

Wil je niet naar de winkel voor de Mercedes-AMG Special? Dan kun je de Special ook alvast hier bestellen. Zo krijg je hem lekker makkelijk door de brievenbus.

De Mercedes-AMG Special

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie