Manny Khoshbin is een miljonair met een zeer bijzondere autocollectie. De dikste auto’s die je je maar kunt wensen staan in zijn hemelwitte garage. Voordat de miljonair een rondleiding in zijn garage geeft, komt hij eerst aanrijden in een Rolls-Royce Drophead uit 2008 – zijn daily driver.

In zijn garage heeft hij onder meer een Porsche Carrera GT, vijf Mercedes SLR’s, een McLaren 650S Can-Am en een Porsche 911 GT3 RS, wat hij ‘het normale spul’ noemt. De exclusieve dingen staat in een andere ruimte. We noemen een Mansory Bugatti Veyron, een Pagani Huayra Hermes Edition, een McLaren Senna, een McLaren P1 en een Bugatti Veyron Rembrandt.

De collectie heeft een waarde van minimaal 30 miljoen euro, aldus de thumbnail van de video. Alsof dat nog niet indrukwekkend genoeg is, is de beste man van plan om nog meer auto’s te kopen. Bij sommige heeft hij al een bestelling geplaatst. Onderweg zijn een Mercedes-AMG Project One, McLaren Speedtail, Bugatti Chiron Hermes Edition, Ford GT, Porsche 935 en een Koenigsegg Jesko.

Miljonair geeft rondleiding in zijn garage

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie