Als automobilist heb je weinig manieren van communicatie met andere weggebruikers. Toeteren wordt al snel abusievelijk opgevat als agressief en alarmlichten kunnen van alles betekenen. We stelden al eerder een tweede, vriendelijkere, toeter voor, maar iets als Mojipic kan ook.

Mojipic is een start-up uit Amerika en de uitvinding werkt heel simpel. Je plakt het schermpje met twee zuignappen achter de ruit van je auto. Via de app selecteer je een van de 1.500 GIF’jes of Emojo’s. Vanwege aansprakelijkheidsredenen moeten we je adviseren het speeltje alleen te gebruiken in een geparkeerde auto.

Je kunt Mojipic ook gebruiken om een QR-code te tonen of je eigen tekening. Ook kun je hem ín de auto hangen en een potje Tetris doen met je telefoon als controller. Je zou hem ook thuis voor je ruit kunnen ophangen om boeven af te schrikken – we noemen maar wat.

Het schermpje staat nu op crowdfunding-website Indiegogo. Als je snel bent kun je voor 49 dollar een Early Bird-plaatje bemachtigen. Naar verwachting versturen ze in augustus de eerste exemplaren. Nu nog even een gepaste emoji uitkiezen voor bumperklevers.

Mojipic in actie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)