Er komt een tijd dat de woorden ‘levenservaring’, ‘karakter’ en ‘wat werk’ je auto niet meer kunnen rechtvaardigen. Of misschien was het een overstekende boom die op een zeker moment het einde betekende voor jouw geliefde auto.

Afscheid nemen is lastig. Als je sentimentele waarde kon optellen bij de verkoopprijs, waren alle autoliefhebbers rijk. Gelukkig kun je een deel van je geliefde vierwieler redden wanneer de auto is afgeschreven. Het Nederlandse bedrijf Motorbloktafels bouwt jouw oude motor om tot een tafel, wijnrek, lamp of wat dan ook. De transitie van roestig stuk metaal tot meubel duurt ongeveer één tot twee maanden.

Wat kost een motorbloktafel?

Als je geen motorblok hebt, is dat ook geen probleem. Dan regelt Motorbloktafels er een voor je. De prijzen voor een motorbloktafel beginnen bij 500 euro. ‘Afhankelijk van de wensen van de klant kan de prijs voor een motorbloktafel oplopen tot zo’n 2.500 euro. Dan moet je wel denken aan verchroomde onderdelen’, vertelt eigenaar Shane Webbe.

Of doe je het voor dat geld liever zelf? Dan hebben we alvast een tip voor je: ovenreiniger. Veel ovenreiniger. En let op, want je gaat overal vette vingerafdrukken tegenkomen.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)