Steffen & Flip plaatsen zojuist een afbeelding op Facebook van de groene Opel Manta en een grote drie. De snelle rekenaar trekt direct de conclusie: New Kids 3! En zo beginnen de geruchten.

Maar niet zo snel. Onderin staat: ‘Met stunts van Ron Goossens Low-Budget Stuntman’ en de datum 26 januari 2017. Op precies die datum komt Ron Goossens, Low-Budget Stuntman uit, een ander film van Steffen & Flip. Naar alle waarschijnlijkheid is dit dus een slimme promo voor de Stuntman-film. Nog niet van gehoord? Wij ook niet. De synopsis ziet er zo uit:

Ron overleeft op spectaculaire wijze ternauwernood een dronkemansactie. Als barman en beste vriend Peter het filmpje van de amateurstunt online zet, gaat het viral. Een impresario ziet een gat in de markt; hij wil Ron Goossens gaan verhuren als low budget stuntman. Ron is hier verre van gecharmeerd. Totdat hij er achter komt dat zijn vrouw Angela, de liefde van zijn leven, met zo’n beetje het hele dorp is vreemdgegaan. Ron wil haar, ondanks alles, niet kwijt en krijgt van Angela het ogenschijnlijk onmogelijke ultimatum. Als hij Nederlands meest succesvolle actrice in bed weet te krijgen, dan blijft ze bij hem.

Wellicht geen New Kids 3 dus, maar wel een andere film van dezelfde makers. Dus als je in januari een bijzonder slechte en toch zeer vermakelijke film wilt zien, zit je hoe dan ook goed.

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie