Jazeker, we geven bij een nieuw halfjaarabonnement twee AutoRAI-kaartjes weg, ter waarde van 37 euro! De AutoRAI, van 13 tot en met 23 april, is dé Nederlandse autoshow gehouden in de RAI in Amsterdam. Als je nu een halfjaarabonnement (6 nummers) op TopGear Magazine neemt voor slechts 29,95* euro, kunnen jij én je partner/maatje/moeder/broertje er gratis bij zijn. 

Aangezien de show al bijna van start gaat, moet je er wel snel bij zijn: deze actie is namelijk geldig t/m 3 april. Voorwaarde is ook dat je je abonnement per automatische incasso betaalt; per acceptgiro duurt te lang, en dan heb je de kaartjes niet op tijd in huis (aanmeldingen via acceptgiro worden dus geweigerd helaas).

Dus: zie jij het wel zitten om TopGear een half jaar op je deurmat te zien ploffen, en wil je graag met z’n tweeën gratis naar de AutoRAI? Regel dan nu je abonnement hier!

* Voor abonnementen in België geldt een toeslag van 1 euro per nummer. Abonnementen lopen tot wederopzegging, met uitzondering van proef- en cadeau-abonnementen; deze stoppen automatisch na de abonnementsperiode. Deze aanbieding geldt alleen als je de afgelopen zes maanden geen abonnement hebt gehad.

Advertentie

Reacties

Advertentie